11 butikker i maritimt samarbejde

Allan Lavridsens billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Det er småt med nye tiltag i bådbranchen i disse år. Alle konsoliderer sig i en grad der ikke er set i mange år. Men nu gør 11 bådudstyrsforretninger i samarbejde med Palby Marine op med dette og er gået sammen om en ny kæde. Marine Pro Shop er et frisk pust i branchen, og vil give fordele til sejleren. Det er ingen hemmelighed, at det er svært at drive en marinebutik. Butikkerne skal have et enormt bredt sortiment og en bred viden. Men at have det brede sortiment og samtidigt købe stort ind til spotkampagner, er nærmest en umulighed. ”Hos Palby kæmper vi for de maritime specialforretninger. De har en enorm viden, og kan yde en fantastisk service” udtaler Peter Helleskov fra Palby Marine. Han fortsætter ; ”med Marine Pro Shop har vi sammen lavet et indkøbs- og markedsføringsfællesskab, så de får et professionelt setup og kan fokusere på driften af butikken.” Der kommer til at køre en lang række kampagner. Nogle af dem kører hele året og andre vil være i enkelte måneder. På Boatshow i Fredericia har de 11 butikker lavet en stor stand på 200 kvadratmeter, hvor der vil være et stort udvalg af kampagnevarer til rigtig skarpe priser.

www.marineproshop.dk kan man læse om butikkerne, kampagnerne og om konceptet. Vil man have besked når kampagnerne kører kan man tilmelde sig nyhedsmailen på www.marineproshop.dk/nyhedsmail/

De 11 butikker er: Sejlerbixen i Struer Randers Bådudstyr Netbaad i Egå og Skagen Vejle Marine Service Marinelageret i Sønderborg Assens Bådcenter Havnens Marinecenter i Kerteminde Marinebutikken i Korsør Lynettens Bådservice på Amager Nordbjærgs Bådeværft i Skovshoved Kronborg Marine Bådudstyr i Helsingør

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
HOs billede

"Marine Pro Shop er et frisk pust i branchen"
Jeg kan ikke lige se hvad det friske skulle være. Det giver måske lidt lavere priser på nogle enkelte varer til slutbrugeren, og lidt bedre fortjeneste til kædens butikker, en her og nu forbedring ja.
Det ville have været et frisk pust i branchen, hvis de havde dannet deres egen indkøbsforening, og selv købte ind ude i den store verden.
Det eneste der sker nu, er at PALBY varer bliver det eneste udbud på sigt, og på lang sigt er der kun Palby i DK altså et monopol, og hvad er der lige der sker når nogen har monopol - se bare postvæsnet.
Som det er nu, kommer der nye container jævnlig, til forskellige mindre indkøbsforeninger, nye og andre vare mere spændende for sejleren.
Monopol, fælles indkøb for hele DK, varer en gang om året, er der udsolgt må du vente til der kommer en ny båd med bananer om et års tid. (dette er faktisk sket på campingudstyr)
Man ser det faktisk på sejlertøj nu, det store udbud er ringe kvalitet - den gode kvalitet / mærkevare er ikke nemt at finde.
Som mit blinde øje ser det, er det allerede det der er hændt med sejlertøjet, og der vil ske mere af det som øverst beskrevet.
Et sammenlignelig eksempel:
Ofte får jeg tilbudskatalog / brochure fra kludehandlere i byen. En del gange er jeg kørt forgæves, desværre din størrelse er udsolgt.
Sidst krævede jeg en forklaring på hvad f.... de havde gang i, da det efterhånden var sådan alle steder i store kæder.
Forklaring:
Kædens kludebutikker får tilbudt "pakker" tre i S - fire i M - tre i L - 2 i XL - 1 i XXL.
Butikken bestiller tre "pakker" - ja rigtig gættet - størrelse XXL er jo hurtig solgt ud (det må jo være en del voksne danskere lige som jeg selv) Jammmeen så bestil lige en XXL til mig - niks min ven, du må gå med røven bar, da vi skal tage en hel pakke for at få en XXL.
Hvor spænende er det lige at være forbruger, jo hvis du står og mangler en std. vare / std. str. som alle andre butikker også har, og kan spare kr. 0,75 kan jeg da set det smarte.
Heldigvis er der en anden indkøbskæder der holder ved endnu, og de kommer eksempelvis med en ny og flot type kop / flaskeholder i rustfrit, virkelig lækre sager, derudover kommer der andre produkter som ikke ses i monopolbutikken.
I Danmark havde vi et fantastisk godt program i bådplejemidler, importøren solgte godt og fik ros fra leverandøren for salget.
Men på en forhandlermesse "sydpå" kommer smartnes og fremviser million / milliard omsætningstal, og vupti fik de forhandlingen, efter knap to er produktet næsten ikke til at få - hmmm.
Nej jeg er ikke en sur gammel mand - jo jeg er gammel, nok også derfor jeg har erfaringen hvordan det vil gå.
Glæd dig over lidt lavere priser nu, men have ondt af dine børn og børnebørn, og vænd dem til at de kun må have str. 36 - 38 i sko når de bliver voksne.
HO

Allan Lavridsens billede

Vi må arbejde på at få flere rabat aftaler.

Flere rabat aftaler => flere brugere => mere aktivitet => bedre rabataftaler => gladere HO => flere indlæg fra HO => mere gang i den => flere brugere => flere rabat aftaler etc etc etc etc

File 9042

Jacob Laugesens billede

Jeg syntes det lyder fint med samlet indkøb. Det betyder jo ikke at betyde at forretningerne ikke må handle med andre.

Christian von Leck Østergaards billede

Forvent nu ikke den helt store omvæltning, hverken på priser eller indkøb. Men det kan glæde mig hvis det betyder at der ikke vil forsvinde sejlerbutikker i takt med at krisen strammer til, og at vi køber mindre og mindre i butikkerne og mere over nettet.
Det er nu rart at kunne hente det man lige mangler. Så tommelen op herfra..

Annonce