15.105 sejlerglade mennesker til 1. halvleg af Boat Show

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Første weekend af Fredericia Boat Show er vel overstået efter tre travle udstillingsdage, hvor i alt 15.105 besøgende gik gennem dørerne til Fredericia Messecenter. Nu gælder det anden del af bådudstillingen, der løber af stablen de næste 4 dage.

Forhandlerne havde en travl første weekend

Peter Poulsen fra Sejlerliv Gruppen i Randers kunne blandt andet glæde sig over konkrete salg samt næsten afsluttede handler af Dufour sejlbåde i størrelsen 36 til 45 fod. Han glæder sig til at vise bådene frem i 2. halvdal af bådudstillingen.

Torben Seilman fra bådudstyrforretningen Kolding Marine Center havde en travl sidste weekend med masser af handel på standen. "I forhold til 2009 køber folk for lidt mindre, til gengæld har vi flere salg, så jeg tror, vi passerer niveauet fra seneste Boat Show", lød det fra Torben Seilman, som ikke mindst langede Ultraglozz polermiddel og Sebago sejlersko over disken i store mængder.

File 2945

Der var godt gang i salget af sejlersko

I dag åbner 2. del af Boat Show

Anden halvleg af Fredericia Boat Show starter i dag torsdag den 3. marts klokken 13, og bådmessen slutter på søndag den 6. marts klokken 18. Torsdag er i øvrigt en nyskabelse i Boat Show sammenhæng. Der er nemlig tale om en ”VIP-dag”, hvor der med snacks, vin og øl samt musik rundt om på udstillingsområdet hygges lidt ekstra om gæsterne.

File 2946

Cobb grills stand er yderst populær på bådudstilingen

Det koster 80 kroner i entré at komme ind på bådmessen.

Relaterede Sejlnet.dk artikler

Sejlnet ombord på Najad 570 - Fredericias dyreste båd

Sejlnet til Boat Show i Fredericia

Najad 570 bliver Fredericia Boat Shows dyreste båd

 

Foto: Sejlnet.dk

Annonce