Deltag i et TORM enkel kapsejlads kursus

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (2 stemmer)

Dansk Sejlunion har gennem de seneste år gjort en indsats for, at det skal være nemt at arrangere kapsejladser på begynderniveau. Igen i år tilbyder Dansk Sejlunion kurser i konceptet TORM Enkel Kapsejlads. Der udbydes i år i alt fem aftenkurser, som foregår lokalt, og som er gratis at deltage i.

Kapsejlads på børnenes præmisser

Kapsejlads skal være leg og socialt Konceptet TORM Enkel Kapsejlads går i al sin enkelthed ud på, at kapsejlads for børn og begyndere bør introduceres som leg og læring samt en social begivenhed og en overskuelig aktivitet. Udgangspunktet for kapsejladsen er børnenes udvikling. Derfor er konceptet også anlagt på, at banerne er simple, og at afviklingen af en TORM Enkel Kapsejlads er begrænset til at være en enkelt dag, en formiddag eller en aften.

File 5968

Det skal være sjovt og enkelt at sejle kapsejlads, når man er nybegynder

Klubber, som ønsker at afvikle en TORM Enkel Kapsejlads, modtager en række præmier fra Dansk Sejlunion. For hver deltager modtager klubben en sikkerheds overtræksvest, et diplom, en nøglesnor og en drikkedunk. Forudsætningen for at modtage disse gaver til deltagerne er blot, at klubben sender mindst to nye forældre/ledere på et af Dansk Sejlunions gratis introduktionskurser.

Datoer for årets kurser

Onsdag d. 28. marts 2012 - Odense Sejlklub

Torsdag d. 29. marts 2012 - Skive Sejlklub

Tirsdag d. 17. april 2012 - Haderslev Sejl Club

Onsdag d. 18. april 2012 - Silkeborg Sejlklub

Torsdag d. 19. april 2012 - Brøndby (Idrættens Hus)

Relaterede Sejlnet artikler

Dragør Sejlklub havde stor succes med TORM enkel kapsejlads

Annonce