Jeanneau præsenterer Sun Odyssey 439 til december

Trine Søes billede
4
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4 (1 stemme)

 

Franske Jenneau har haft succes med deres lancering af Sun Odyssey 409 i august måned, og værftet er nu klar med en storesøster til den populære båd tegnet af Phillip Briand. Sun Odyssey 439 kommer til at ligne Sun Odysse 409 i både udseenede, sejlegenskaber og indretning. Den største forskel bliver, at der er mere plads ombord på den nye model.

File 1803

Jeannau Sun Odyssey 439

Sun Odyssey 439 bliver en luksuriøs tursejler båd. Jenanneau satser højt på design, og deres nye Sun Odyssey 439 viser igen de nye linier fra det franske værft. Båden får et lille knæk i skroget i hækken - en feature der er inspireret af de moderne regattabåde. Om denne lige designændring vil bidrage positiv til sejlegenskaberne er nok tvivlsomt, men rent designmæssigt giver det båden et løft. Sun Odyssey 439 bliver ligesom lillesøsteren udstyret med mange skrogvinduer i forskellige niveauer - der skal give bedre lysindfald under dæk. Facaden og indretningen er lys og venlig.

Større rig og flere valgmuligheder

Riggen bliver selvfølgelig større på Sun Odyssey 439, primært bliver storsejlet større, hvor imod forsejlet bliver mindre for at gøre båden nemmere at håndtere. Man kan selv vælge, hvorvidt båden skal leveres med selvslående fog eller stor genua. Der kan også vælges mellem en dybdegang på 1,6 meter eller 2,2 meter - alt efter ønske og sejlegenskaber.

Båden kan leveres med Harkens nye Rewind spil, der gør det muligt at køre skøderne i begge retninger. På dækket er det er muligt at vælge mellem teak eller en lyst eg.

Rummelighed ombord

Med øget plads ombord, er det også muligt at vælge flere muligheder for indretning. Man kan vælge imellem 3 eller 4 kahytter ombord, men hvis man går efter plads og god indretning anbefales 3 kahytsudgaven.

File 1799

3 kahyts udgaven med den store kahyt i fronten

Her finder man i stævnen en stor kahyt med egen bad og toilet. Derudover masser af opbevaringsplads og et bord med tilhørende stol.

File 1796

4 kahyts udgaven, hvor den 4 kahyt er udformet som køjesenge

De to øvrige kahytter findes helt agter i båden. I begge udgaver er der stor rundsiddegruppe placeret midt i båden sammen med køkkenet i styrbord side. I begge udgaver er der to badeværelser med toilet og bad ombord.

Jeanneneau Sun Odysses 439 data

Skroglængde: 13,34 meter

Bredde: 4,24 meter

Dybgang: 2,2 / 1,6 meter

Sejlareal: 93,3 kvm

Jenneau Sun Odyssey 439 forventes klar til Paris Boat Show fra den 4.-12. december 2010. I Danmark forhandles Jeanneau af Tempo Både i Ishøj havn.

 

Relevante tidligere Sejlnet.dk artikler:

Jenneau klar med ny 40 fods sejlbåd

Harken Rewind - en lille knap gør forskellen

 

 

Annonce