JMarine stopper forhandling af Elan Yachts

Allan Lavridsens billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)
Havnevej 7
Roskilde 4000
Danmark
55° 38' 48.1884" N, 12° 4' 33.5964" E

Den danske forhandler af Elan både i Danmark, JMarine, indstiller med virkning fra foråret 2013 samarbejdet med slovenske Elan Yachts. JMarine begrunder beslutningen med et meget beskedent marked og et så lille volumen i salget, at det ikke er muligt, at fortsætte driften af en ordentlig salgs- og serviceorganisation.

I en skrivelse til de danske Elan ejere skriver Jesper Strands blandt andet.: "Vi har de seneste år oplevet, at markedet for salg af nye sejlbåde næsten er faldet helt bort, og jeg må desværre indse, at det ikke på den baggrund er muligt for JMarine, at opretholde en service på det niveau, som jeg synes, det med rimelighed kan forventes".

Håber andre vil føre Elan videre i Danmark

Jesper Strands understreger, at JMarine ikke er konkurs eller nødlidende, men han og firmaet blot ønsker at tage en pause fra salg af familiesportsbåde for en periode. "Det har været en stor fornøjelse at lære de entusiastiske Elan kunder og ejere at kende, og jeg håber, at en anden ildsjæl vil føre Elan videre i Danmark", slutter Jesper Strands.

Elan værftet er dermed på udkig efter en ny forhandler i Danmark, og hvis nogen skulle finde interesse for det, kan man henvende sig til det slovenske værft eller Jesper Strands/JMarine.

Relaterede Sejlnet artikler

Elan Impression 494 - en stor nyhed

Elan Yachts har igen dansk forhandler

Annonce