Kerteminde Sejlklub vinder Årets initiativpris 2010

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Kerteminde Sejlklub vandt i weekenden Årets initiativpris 2010. Kerteminde Sejlklub er en af landets mest aktive sejlklubber. Sejlklubben arrangerer mange store maritime begivenheder, der dækker lige fra ungdomsafdelingen til de professionelle sejlere. Her er tale om en klub, der vil gøre noget for sejlsporten i Danmark, hvilket Det fynske Idrætsforbund havde fået øjne op for, da de tildelte sejlklubben prisen.

File 2658

Initiativprisen 2010 tildelt Kerteminde Sejlklub

Kerteminde Sejlklub står blandt andet bag det populære Sail Extreme, der har udviklet sig til et af Europas største jollestævner.

Classic Fyn Rundt, der er Danmarks ældste distancekapsejlads, har ligeledes start i Kerteminde.

Sidste skud på stammen er Big Boat Challenge, der hylder de store både i en kapsejlads. Det kræver invitiation for at deltage, og interessen fra udlandet er større end nogensinde før.

File 2654

Sidste års Big Boat Challenge

Kerteminde Sejlklub har gennem adskillige år haft en meget aktiv ungdomsafdeling og sejlerskole. Kerteminde Sejlklub er et godt eksempel på, hvad frivillige og engagerede folk kan løse af opgaver - dels i det daglige klubarbejde,og ved større events. Med blandt andet disse ord mod Sejlklubben Årets initiativpris 2010.

Tillykke til Kerteminde Sejlklub.

Annonce