Konkurrence - vi fejrer redesignet af grupperne

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (2 stemmer)

 

Sejlnet har fået redesignet grupperne her på sitet. Det betyder, det er virkelig nemt at oprette og deltage i en gruppe. Har du en speciel interesse? Har du lyst til at møde andre med samme interesse? Så kom igang med at få oprettet en gruppe her på Sejlnet. Gruppen kan både være åben og lukket - det vil sige, at du vælger, om der skal være fri adgang eller om du bestemmer, hvem der skal være medlem af gruppen.

En gruppen har deres eget debatforum, hvor der kan diskuteres, og du kan kommentere på andre medlemmers indlæg. Du kan også vise billeder til gruppens medlemmer. Alle grupper har også deres egen kalender, hvor I kan lægge arrangementer ind - en god måde at holde styr på, hvad der sker i gruppen.

File 3725

Et eksempel på hvordan man kan debatere i en gruppe

Kort sagt en gruppe på Sejlnet er en god måde at møde andre med samme interesse som dig selv.

Konkurrence

Vi fejrer redesignet med en konkurrence, hvor du kan vide Kommas havnelods. Konkurrencen går ud på, at den gruppestifter, der har flest medlemmer den 14. juni 2010 klokken 12.00, vinder præmien.

File 2110

Vind Kommas havnelods

Så se at få oprettet en gruppe på Sejlnet, inviter dine venner til Sejlnet og få dem som medlem af din gruppe - så du kan blive den heldige vinder.

Annonce