Lækker nyhed - Faurby 424E

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (2 stemmer)

Faurby Yachts er klar med nyhed - Faurby 424E. Med den nye Faurby 424E er "E" modelprogrammet fra Faurby Yacht komplet. Faurby 424E er designet med fokus på sejlegenskaber, komfort og luksuriøs elegance. Et af kendetegnene ved en Faurby båd er, at der ikke er gået på kompromis med valg af materialer og håndværket bag.

Tilfredshed

Administrerende direktør Thomas Hougaard, Faurby udtaler: Vores nye E-modelrække, årgang 2012, er nu komplet med et nyt enkelt og rent skandinavisk design, optimerede laminater, moderne rig-variationer, individuelt udviklede køl- og ror-design, samt alle modeller er vægtoptimerede for optimale sejlegenskaber. Det gør os i stand til at levere en hurtig langtursyacht, den optimale cruisingyacht og/eller en potent kapsejladsyacht - Built to meet owners dreams.

Lækkert Cockpit

Alle trimliner og fald tilbageføres til cockpittet, så de er nemme at komme til. Spilene er fra Andersen, mens det øvrige dæksudstyr er fra Harken. Sæderne og dørk i cockpittet er teak træ. Båden udstyres med rat og instrumentering fra Garmin.

File 5819

Cockpittet på den nye Faurby 424E

Faurby 424E bliver leveret med Elvstrøm EPEX storsejl og rullefok fra Elvstrøm Sails. Rullesystemet er ført under dæk.

Bygges i Danmark med vægt på dansk design

Alle bådene er håndbyggede i Danmark. Skrogene støbes i Danmark, og alle skotter, døre og andre træ-dele fremstilles på eget snedkeri i Skærbæk ved Fredericia.

File 5817

Salonen i Faurby 424E

Faurby Yachts filosofi bag deres både er; at en Faurby yacht er et dansk designmøbel i form af en båd. For at understøtte dette har man nøje udvalgt kendte danske designvirksomheder til levering af produkter. Det vil sige, at bådene leveres med stoffer i bedste kvalitet fra danske Kvadrat A/S i Ebeltoft og Vola armaturer fra Vola A/S i Horsens. Vola armaturerne er designet af det danske design ikon Arne Jacobsen.

File 5818

Vola armatur i den nye Faurby 424E

Større badeværelse

Badeværelset ombord er blevet en anelse større end forgængeren. Læg mærke til, at der er plads til opbevaring i form af flere skabe. En stor håndvask med bordplads omkring. Mulighed for at tage bad med håndbruser. Igen er der fokus på de lækre materialer.

File 5820

Lækkert badeværelse

Pris

Prisen for en Faurby 424E standard er 3.395.000 kroner inklusiv moms. Opbygningen/designet af enhver Faurby-yacht tager udgangspunkt i en forståelse af den kommende ejers ønsker, behov og drømme. Bådenes individuelle opbygning gør, at bådene enkelt kan fokuseres mere eller mindre mod cruising, langtur eller sportslig sejlads. Da Faurby både kan tilpasses individuelt, er der mulighed for valg af andre materialer eller løsninger, der kan have indvirkning på prisen.

Data Faurby 424E

Længde: 12.80 meter

Bredde: 3.40 meter

Dybdegang: 2,00 meter - kan bygges med anden dybdegang, hvis det ønskes

Deplacement: 6.800 kg

Kahytter: 2

Relaterede Sejlnet artikler

Bådanmeldelse - den nye Faurby 325

Faurby inviterer til åbent hus

Annonce