Lækker nyhed - OceanMaster 570

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

 

Så er der lækre nyheder til de sejlere, der elsker motorbåde, der er beregnet til dags- og weekendture. OceanMaster 570 er den helt perfekte trailerbåd til dags- og weekendture.

File 1319

OceanMaster 570 er perfekt til weekendture

Båden er bygget efter de bedste nordiske traditioner, og det skinner igennem designemæssigt og i den praktiske indretning. OceanMaster 570 er en rummelig 19 fods motorbåd med et vel af praktiske og lækre detaljer. Båden måler 2,5 meter i breden og vejer 900 kg.

Tre udgaver at vælge imellem

Båden kan købes i tre forskellige udgaver. En basis udgave, hvor der er alt, hvad du behøver for en hyggelig dagstur. Her er toilet, bord, solseng, lækre puder og kalesche.

Komfort udgaven har naturligvis alt, hvad basisudgaven indeholder plus vask, bad, kogeplade og toilet med septiktank og teakdør. Komfort udgaven har monteret Yamaha 80 HK motor med elstart og powertrim og startspærre.

I den exklusive udgave får du desuden oplukkeligt kahytvindue, kogeplade, kemisk toilet, håndvask, vandhane, bruser, vandtank, teakbord, fuld camperkaleche, teakdørk i cockpittet og 12 volt Køleskab. Dertil er båden monteret med Yamaha 80 HK med elstart og powertrim og startspærre.

Lækkert cockpit

Cockpittet er velindrettet og rummeligt - bagsædet går hele vejen på tværs, og her er plads til 3-4 voksne. Bag bagsædet gemmer kalechegaragen sig. Kalechen er nem at slå op og ned, og i den eksklusive udgave er kalechen højere end i basis og komfortudgaven.

File 1306

God plads i cockpittet og lækker solseng eller en ekstra overnatningsmulighed

I bagbord side har båden en 1½ personers siddeplads, hvor ryggen kan vippes - det giver mulighed for at sidde omkring et bord, og ikke mindst muligheden for at omdanne hele området til en solseng eller ekstra opredning.

Førersædet er drejbart, og ikke mindst et godt solidt formstøbt sæde. I kahytten har du fin plads til en fornem overnatning - taget i betragtning af, at båden kun er 19 fod.

File 1314

Kahytten ombord - fin plads til 2 personer

Yamaha motor

Instrumenteringen er af nyeste standarder, og der er plads til en stor GPS i midten. Alle OceanMaster både sælges med Yamaha Påhængsmotorer, som alle er NMEA 2000 Kompatible. De fleste motordetaljer kan dermed ses via den GPS, du vælger at indsætte, men Yamaha anbefales.

File 1310

Nem og overskuelig instrumentering

I Danmark forhandles de norske OceanMaster både af Bluebay Marine, der holder til i Silkeborg. Prisen på OceanMaster 570 starter fra 149.900 kroner og opefter alt afhængig af udstyr, motor og model.

Annonce