LOOP® produkterne tilbydes nu i Danmark

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (2 stemmer)

Nu kan de innovative LOOP® produkter kan nu købes i Danmark, idet Columbus Marine er blevet officiel importør af LOOP produkter fra tyske Kohlhoff GmbH.

Funktionelle produkter til sejlads

I 2005 udviklede Kohlhoff en let men samtidig stærk kasteblok, der har en blød sjækkel - der fik navnet LOOP® Block. Dette blev startskuddet til LOOP produktserien, der siden er blevet udvidet med en række nytænkende og funktionelle produkter til sejlads. Det sidste innovative skud på stammen er LOOP® Organizer, som har fået en del opmærksomhed blandt andet på METS messen (bådmesse for bådudstyr) i november 2011.

File 5714

LOOP organizers fik stor ros på METS i november 2011

Det smarte ved LOOP® organizers er, at man kan tilføje en ny linie - det kræver blot en ekstra blok, der kan sættes samme med de eksisterende.

Godt ry blandt sejlere

Efterspørgslen på LOOP produkterne kom først fra one design segmentet. Fleksibilitet, enkelhed, styrke og innovation kendetegner LOOP produkterne, der på kort tid har fået et godt ry blandt sejlere. Dette har spredt sig til resten af bådmarkedet, der nu er blevet opmærksom på produkterne fra LOOP®.

File 5712

LOOP® thimbles er kovs, der kan splejses ind i liner og bruges til surring eller til at lede skøder og kontrolliner

Henrik Nielsen, direktør og indehaver af Columbus Marine udtaler: Vi er glade for at varetage importen af produktserien LOOP® fra Kohlhoff. Med denne produktserie lever vi op til vores målsætning og tilbyder de danske sejlere endnu et produktsortiment af topkvalitet.

Relaterede Sejlnet artikler

Harken Rewind - en lille knap gør forskellen

Annonce