Ny model fra J-boats - J-70

Trine Søes billede
4.666665
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.7 (3 stemmer)

Med foråret kommer der også nye bådmodeller. Amerikanske J-boats kommer en spændende nyhed, der får navnet J-70. J-70 er ligesom den populære storesøster J-80 en jollelignende kølbåd. Modellen er bygget efter, at den skal spændende at sejle, stabil nok til familiesejlads og holdbar. J-70 får et stort komfortabelt cockpit med åbent agterspejl. Modellen får også en lille kahyt, hvor man kan opbevare personlige ting, tage en lur eller søge ly for vejret. Båden kan sejles af 3-4 personer.

File 5633

Illustration af J-70

Nem at transportere

J-70 får 3 forskellige sejl at vælge imellem; storsejl, rullefog og en spinaker. Masten, bommen og bovsprydet er lavet af kulfiber, der er et let materiale. Konceptet bag bådmodellen er også, at båden skal være let at transportere. Det vil sige, at J-70 har den store fordel, at det ikke er nødvendigt at have en fast havneplads. Båden kan med lethed trailes, og søsættes fra en given havns bådrampe. Derefter skal båden blot rigges, og man kan sejle på eventyr.

Mulighed for motor

Det er muligt at få en elektrisk eller benzin motor monteret som udenbordsmotor. Når motoren ikke er brug, kan den ligge i et opbevaringsrum, der er designet specielt til dette. Muligheden for at få motor ombord betyder, at man ikke er overladt til vejrgudernes nåde på vandet.

Prisen på J-70 er endnu ikke offentliggjort.

Data J-70

Længde: 6.93 meter

Bredde: 2.25 meter

Dybdegang: 1,45 meter

Deplacement: 726 kg

Annonce