Palby Fyn Cup aflyst - Carbon3 beretter

Jonas Pedersens billede
4.4
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.4 (5 stemmer)
Danmark
55° 33' 57.2688" N, 10° 4' 48.1908" E

Fredag havde Carbon3 holdet lignet op til et af årets højdepunkter nemlig Palby Fyn Cup fra Bogense. Desværre ville vejrguderne det anderledes og på et allerede fire timer forrykket skippermøde, valgte sejladsledelsen helt at aflyse årets sejlads. Naturligvis en kæmpe skuffelse for alle de forventningsfulde sejlere, men set med sejladsens øjne var det nok fornuftigt ikke at forsøge at startet sejladsen, på den +20m/s blæsende eftermiddag.

Fra Kerteminde til Bogense

For Carbon3 var årets Palby Fyn Cup startet torsdag morgen, hvor transport besætningen havde hentet Carbon3 i Kerteminde, og sejlet de 3,5 times kryds til Bogense. Torsdag eftermiddag gik med klargøring af Carbon3 og opsætning af vores shore-camp med VIP trailer, service trailer og bar. Efter en altid hyggelig eftermiddag og aften med de andre sejlere omkring Carbon3 lejren gik holdet til ro i campen, med håb om en mulig rekord sejlads fredag morgen.

File 7480

Carbon3's bar

Sejladsen aflyst

På det planlagte skippermøde klokken 9 blev sejladsen foreløbigt udsat, og der blev indkaldt til et nyt skippermøde klokken 13. Her valgte sejladsledelsen helt at aflyse årets sejlads. Så nu ser Carbon3 og crew frem til næste weekends Classic Fyn Rundt fra Kerteminde, hvor vi håber rigtig mange af de sejlere som ikke fik sejlet denne weekend vil være med og på den måde få sejlet Fyn rundt også i 2012.

Annonce