Palby Fyn Cup starter i morgen

Allan Lavridsens billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)
Danmark
55° 33' 58.1112" N, 10° 4' 46.7616" E

I morgen fredag klokken 11.00 lyder det første startskud til dette års Palby Fyn Cup. Kapsejladsen er Danmarks største målt på antal deltagende både. Arrangørerne regner med at mellem 330-350 både stiller til start. Palby Fyn Cup er en distancesejlads, der sejles rundt om Fyn med start og mål i Bogense Marina.

I 2011 var 347 tilmeldt kapsejladsen, men "kun" 292 både stillede til start, da vejret ikke ligefrem var høj solskin og varme. Kapsejladsen starter med omvendt start - det vil sige, at de mindste både starter først, hvilket giver en mere spændende og udfordrende sejlads for alle deltagende både.

God vind

Vejret tegner til at blive en blandet fornøjelse med en vindstyrke på 10-11 m/s fra nordøst. Både sol og regn er på programmet i følge DMIs vejrudsigt for Fyn. Vejret plejer dog ikke at afskrække de omkring 2000 sejlere, der deltager i kapsejladsen - de har været udsat for lidt af hvert vejrmæssigt de senere år.

File 7450

Følg bådene rundt om Fyn

De deltagende både har igen i år haft mulighed for at leje en tracker, således familie og venner kan følge kapsejladsen rundt om Fyn enten på storskærmen på marinaen eller via internettet. Du kan følge sejladsen rundt om Fyn her.

Annonce