Palby Fyn Cup - tilmeldingen er åben

Allan Lavridsens billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (2 stemmer)
Danmark
55° 33' 59.3676" N, 10° 4' 44.5692" E

Startskuddet til årets Palby Fyn Cup bliver i år fredag den 31. maj 2013, hvor de første både vil blive sendt af sted kl. 11.00. Palby Fyn Cup er en distancesejlads, der sejles rundt om Fyn med start og mål i Bogense Marina.

Belært af sidste års aflysning af kapsejladsen på grund af vejret, vil der i år blive indføjet en eventuel mulighed for afvikling af sejladsen med start lørdag på en alternativ og kortere bane såfremt vejrguderne mod al forventning igen skulle spille med musklerne og forhindre en forsvarlig afvikling af sejladsen, startende som planlagt om fredagen.

Palby Fyn Cup sejler også efter ORCi

I år har Bogense Sejlklub i lighed med flere af landets sejlklubber valgt at tilslutte sig forsøget på at tiltrække flere udenlandske både til sejladsen, derfor vil der i år tilbydes at sejle efter ORCi. Man vil selvfølgelig stadig kunne sejle efter DH og TEXEL.

Reserver bord i teltet sammen med vennerne

Det sociale er et vigtigt aspekt i sejladsen rundt om Fyn. Det bliver i år muligt for såvel sejlklubber som klassebådsklubber på forhånd at reservere et fælles bord i teltet torsdag aften, så man kan mødes og hygge sig inden starterne går fredag.

Præmier ved hurtig tilmelding

Der er nu åbent for tilmeldinger til sejladsen, hvor der blandt de første tilmeldte 100 både vil blive trukket lod om 2 stk. Blue Power batteriladere 12/15 fra Victron, til en værdi af 1669,- kr. Du kan tilmelde dig her.

Annonce