Prøv noget nyt - spændende arrangement for unge sejlere

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

Dansk Sejlunion har sammen med en række klubber arrangeret "Prøv noget nyt" dag. Den første klub der indleder sæsonen, er Kerteminde Sejlklub i forlængelse af stævnet "Sail Extreme". Til Sail Extreme forventes omkring 750 danske og udenlanske sejlere til start. Sejlerne får mulighed for at prøve bådtyper, de normalt ellers ikke sejler i. Med andre ord, det går ud på at tilbyde de unge sejlere inspiration til at fortsætte med at sejle, når de vokser ud af det de sejler på nuværende tidspunkt, eller hvis de af andre grunder trænger til nye udfordringer indenfor sejlsporten. Kerteminde Sejlklub tilbyder blandt andet sejlerne at prøve kræfter med den populære og livlige 49er.

 

File 511

RS 500 jollen vil kunne prøves i Kerteminde Sejlklub den 24. maj

Gratis at deltage

Arrangementet "Prøv noget nyt" er åbent og gratis for alle juniour og ungdomsmedlemmer af danske sejlklubber. I Kerteminde Sejlklub afholdes arrangementet den 24. maj 2010 fra klokken 9.30-13.30, hvor der blandt andet er mulighed for at sejle feva, 29er, yngling, laser, RS100, 420er og 49er. Det eneste du som sejler skal have med, er dit eget sejlertøj. Du kan tilmelde dig til arrangement senest den 22. maj til Peter Olesen på tlf: 30 29 33 53. Men det er også muligt blot at møde op i sejlklubben 2. pinsedag og deltage.

Du skal ikke fortvivle, hvis du ikke kan komme til arrangementet i Kerteminde - "Prøv noget nyt" afvikles i flere sejlklubber hen over sommeren 2010.

 

Program for "Prøv noget nyt"

5. Juni Sunds Sejlklub

12. Juni Næstved Sejlklub

15. August Kaløvig Bådlaug

21.-22. August Sejlklubben Køge Bugt, Hundige havn

10.-11. September Skive Sejlklub

10.-11. September Aabenraa Sejlclub

11.-12. September Roskilde Sejlklub

17.-18. September Farum Sejlklub

KDY har endnu ikke fastlagt en dato for arrangementet.

 

Foto: Dansk Sejlunion & Vildmedvand

Annonce