Sejlerliv Gruppen er gået i betalingsstandsning

Trine Søes billede
2.8
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 2.8 (5 stemmer)

Sejlerliv Gruppen i Randers er gået i betalingsstansning. Sejlerliv er blandt andet forhandler af Dufour og Delphia Yachts i Danmark. Denne besked var at finde på deres hjemmeside, inden den blev viderestillet til Admiral Marina projektet: Sejlerliv har, som mange andre virksomheder, haft svære kår under finanskrisen. Der har de sidste måneder været ført forhandlinger med selskabets pengeinstitut Østjysk Bank, men desværre uden positivt udfald, på trods af en større uudnyttet likviditet.

Rent teknisk varer en betalingsstandsning i første omgang tre måneder, hvor der skal skabes et overblik over firmaets samlede gæld og kreditorer. Betalingsstandsningen vil kunne forlænges med 3 måneder ad gangen, og kan højst vare 1 år. Om det lykkedes Sejlerliv Gruppen at komme på rette kurs igen vil kun tiden vise.

Sejlerliv var med i Admiral Marina projektet

Sejlerliv Gruppen var med i Admiral Marina projekt ved Knudshoved havn, Nyborg. Planen var at blandt andet at bygge et stort udstillingsområde for bådforhandlere. Sejlerliv oplyser, at samarbejdspartneren Knudshoved Havn A/S ingen økonomisk forbindelse har til Sejlerliv og er således ikke berørt.

Annonce