Sommerlejr for unge sejlere

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)
Danmark
55° 49' 38.6976" N, 12° 3' 37.5912" E

 

En række af landets sejlklubber har sommeren over tilbudt børn og unge at komme på sejlersommerlejr. Et tilbud der er blevet flittigt benyttet landet over. Igår eftermiddags begyndte sejlerlejren i Frederikssunds juniorsejlcenter, hvor børn og unge skal boltre sig igennem en uge med masser af sejlads, leg og socialt samvær. De unge får blandt andet mulighed for at prøve at sejle andre jolletyper, end dem de til daglig sejler i.

 

File 1019

Plænen ved Frederikssund

Man kan stadig se græsset på den store plæne ud for Juniorsejlcenterets klubhus i Frederikssund. "Men der vil ikke gå lang tid før end at her er fyldt med telte, tørresnorer og andet sejlgrej", fortæller Juniorleder og lejerchef Christian Hangel fra Juniorsejlcenteret.

 

File 1022

Socialt samvær mellem de unge sejlere

Det er den største sejlerlejr, der har været arrangeret i Frederikssund. Der er 57 tilmeldte sejlere fra over 5 forskellige klubber. Klubben har lagt op til nogle dage med fuld fart på, og giver sejlerne mulighed for at opleve sejlsport på en anden måde.

En lang række af landets sejlklubber har i samarbejde med Dansk Sejlunion arrangeret sommerlejr for unge sejler, du kan finde listen her, hvis du skulle få lyst til at deltage.

Annonce