Spinlock Deckvest LITE - innovativ redningsvest

Trine Søes billede
3.5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 3.5 (4 stemmer)

Spinlock’s nye Deckvest LITE er af de få redningsveste, der er bygget til brug, hvor der er fart på. Det vil sige, at redningsvesten er ideel til RIB, speedbåde, motorbådssejlads. Deckvest LITE er en ny, frisk og ultralet vest, der kan bruges ved hurtigere sejlads, hvor lethed og adræthed er af stor betydning, og hvor udstyr som indbygget skridtsele, nødlys og sprayhood er valgfrie eller ikke påkrævet.

God pasform

Spinlock er kendte for deres redningsveste, der har en fantastisk god tilpasningsform. Redningsvesten Deckvest LITE deler samme fremragende pasform, hurtige justering og slanke profil som Spinlocks øvrige redningsveste. Faktisk så kan vesten tilpasses, så den passer stort set alle (30-145 cm om brystet) - og så vejer den kun 1 kilo. Vesten fås i 4 farver (Blå, gul, hvid og sort), og har et anderledes spændende look end traditionelle redningveste. Der ydes 5 års garanti på en Spinlock Deckvest LITE.

File 6307

Spinlock deckvest LITE fås i 4 farver

Mulighed for ekstraudstyr

Ekstraudstyr såsom pylonlys og sprayhood kan monteres på vesten, hvis man ønsker det. Derudover er det muligt at påklipse en VHF radio på vestens front.

File 6309

Pylonlyset er en lysantenne med LED lys, der udløses automatisk. Pylonlyset er placeret i en højde på 23 centimeter over hovedet, og er synligt fra alle vinkelgrader 0-360°. Pylonlyset lyser i op til 10 timer, efter det er blevet udløst. Hvis uheldet er ude, vil lyset gøre redningsarbejdet lettere, fordi Pylonlyset er langt mere synligt end sædvanligt nødlys, der udløses under hovedhøjde.

Prisvindende vest

Deckvest LITE vandt DAME prisen i kategorien sikkerhedsudstyr på udstyrsmessen METS 2011. Vesten kom på det danske marked i januar 2012, og vejlende udsalgspris er på 1.299 kroner. Pylonlyset koster i vejlende udsalg 383 kroner.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Anders Ts billede

Den ser lækker ud, men så vidt jeg kan se fås den kun i 150N, og er altså ikke videre anvendelig til solosejlads.

Samtidigt er prisen i samme niveau som de billigere 275N veste, hvilket desværre også gør den mindre attraktiv.

Jens Chr. Mørchs billede

Købte en 275N Spinlock deckvest sidste år hvor jeg skulle sejle en jordomsejler til Portugal. Det er en meget lækker vest. Lidt stiv i begyndelsen men efter den er kommet i facon er jeg meget tilfreds.

Trine Søes billede

Jeg ønsker mig en Spinlock deckvest. Synes de er mega fede og flot design.

Jens Chr. Mørchs billede

insail.dk havde den bedste pris sidste år 2500. Deres knæbeskyttere er også kanon

Annonce