Succes med bred mediedækning ved Vm i 505 jolle

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

VM for 505 joller er netop overstået i Århus, der bød på 10 intense dage med sejlads. Det blev til tysk guld for makkerparret Wolfgang Unger og Julien Kleiner. Den danske båd med Jørgen og Jacob Bojsen-Møller blev en fornem nummer to, og sluttede af med at vinde sidste sejlads ved stævnet. Sejladserne ved Kaløvig i Århus bugten, hvor de bedste sejlere var samlet, har budt på mange forskellige bølge- og vindforhold. Hvilket gør, at vinderne må siges at være all-round de bedste, idet forholdene for sejladserne har været så forskellige. Sejlerne ved stævnet udtaler sig også om, at det har været det bedste vm hidtil.

God mediestrategi og dækning

Direktør for Sailing Aarhus Thomas Capitani fortæller om succesen for stævnet, og er stolt over den brede mediedækning, man har satset på, har båret frugt. Det har været muligt at følge sejlerne via internettet, og det har mere end 37.000 brugere gjort, og de har i gennemsnit set 5 minutter og 24 sekunders sejltv. Det har også været muligt at følge sejlerne via livetracking, således man fra land kunne danne sig et bedre overblik over, hvad der foregik på vandet.

I det hele taget har fokus været på at skabe bedre publikumsrammer, og give folk et indblik i sejlsportens forunderlige verden.

Hvis du ikke fik set eller oplevet VM for 505 joller, kan du se et lille sammendrag her.

 

Foto: Mick Anderson, Sailingpix

Annonce