Tallships Fredericia - imponerende syn på Lillebælt i Pinsen

Trine Søes billede
4.75
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.8 (4 stemmer)
Danmark
55° 33' 31.6152" N, 9° 45' 17.5392" E

 

Nogle af Europas flotteste tall ships kommer til TallShips Fredericia 2011 i pinsen. Det giver fritidssejlere rig mulighed for at møde de imponerende tall ships på Lillebælt og ved Gl. Havn i Fredericia fra den 10. til 13. juni 2011. Mange fritidssejlere har tradition for særlige pinsesejladser. Går pinsesejladsen i år gennem Lillebælt og forbi Fredericia, er der flere store sejlskibe på vandet end vanligt. Hele 14 smukke og imponerende sejlskibe deltager nemlig i den store maritime event TallShips Fredericia 2011.

File 3499

Briggen Mercedes kan blandt andet opleves på Lillebælt i Pinsen

Kom ud sejle med et Tallship og nyd Rock Under Broen

Arrangørerne bag TallShips Fredericia og Rock Under Broen tilbyder lørdag aften, den 11. juni, en unik mulighed for at opleve sejlads med et tall ship og herlig festivalmusik. Fra dæk vil man kunne lytte til Kim Larsen og Bryan Adams ud for festivalpladsen ved Den nye Lillebæltsbro. Er forholdene gunstige, kaster sejlskibene anker og gæsterne ombord vil kunne nyde de kendte ballader i hyggeligt selskab med de mange andre sejlende tilskuere, der sædvanligvis finder vej til Lillebælts største musik festival, Rock Under Broen.

Mange maritime oplevelse - også på land

På landjorden er der også masser af maritime oplevelser i TallShip Town, der er placeret på FredericiaC direkte ned til Lillebælt ved Gl. Havn. Her er der mulighed for at nyde livet på landjorden med boder, underholdning og lækkerier til sultne landkrabber og søulke. Læs meget mere om TallShips Fredericia 2011 på www.tallships-fredericia.dk

Annonce