Træskibe byder på festligheder i København

Trine Søes billede
4
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4 (3 stemmer)

 

I pinsen den 9.-12. juni 2011 vil Københavns havn være fyldt med cirka 120 historiske træskibe, der indbyder til åbent hus/skib, sejladser og aktiviteter for børn og voksne. Anledningen er 40 års jubilæum for stiftelsen af Træskibs Sammenslutningen. Det er træskibe fra hele landet, der gæster København i pinsen. Skibene kommer til at ligge i området ved Nyhavn og Havnegade.

Mange af de gamle træskibe sejles og passes af besætninger, som gør en kæmpe indsats for at bevare fartøjerne ship shape i den traditionelle sejlskibsstil. De glæder sig til at vise de smukke skibe frem. Men der også masser af aktiviteter på landjorden, hvor blandt andet De Glade Sømænd spiller op.

File 3411

Der bliver gang i den, når De Glade Sømænd spiller op

Kom ud og sejle med et træskib

Er du hurtig, kan du booke en sejlads med en af de smukke skibe. Kaptajnen vil være klar til at byde dig velkommen ombord. Undervejs vil skibets kaptajn og besætning fortælle om skibets historie. Derudover vil du selvfølgelig blive briefet om dagens sejltur. Har du lyst kan du også hjælpe til med at sætte sejl. Det forventes, at selve sejladsen varer cirka 2,5 time. Reservation af plads anbefales. Det koster 350 kroner for en sejlads, hvor der også er en simpel forplejning med.

Annonce