Vand- og stødsikkert iPad cover til sejlere

Trine Søes billede
4.333335
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.3 (3 stemmer)

Tendens er sikker, vi får mere elektronisk udstyr ombord. De seneste par år er Apples iPad blevet populær blandt sejlere, da man kan få flere apps, der henvender sig til sejlere - eksempelvis navigationsapp. Men elektronisk udstyr som en iPad og det maritime miljø har sine udfordringer. På den netop afholdte messe for bådudstyr METS i Amsterdam, blev et iPad cover fra Scanstrut præsenteret. Coveret er udviklet specielt til udendørs brug, og dette betyder i praksis, at der er tænkt på, at det skal være muligt at benytte alle Ipad'ens funktioner.

Designet med brug for øje

Scanstrut har udviklet et vandtæt og stødsikkert iPad cover, der gør det muligt at have iPad'en med ombord - og ikke mindst bruge den. Coveret er semi stift og i to dele og det er designet til give maksimal beskyttelse mod indtrængning af vand og gennemslagskraft, så iPad'en kan brugs udendørs i al slags vejr og under alle forhold. Coveret er kun 22 mm tykt, og det er nemt at montere og fjerne. Coveret er skridsikkert, så hvis båden krænger lidt og iPad ligger på bordet, vil den ikke glide ned fra bordet.

iPad'ens berøringsskærm er fuld tilgængelig - ligesom iPad'ens knapper ligeledes kan betjenes som normalt. Kameraet på en iPad 2 virker både foran og bagtil. Kort sagt man har ingen begrænsninger i sin brug af iPad'en.

Coveret fra Scanstrut forventes i handlen til marts 2012, og prisen er desværre på nuværende tidspunkt ukendt.

Relaterede Sejlnet Artikler

Animeret app hjælper dig med at binde knob

GranSegel laver cover til iPad

Vandtæt cover til din iPad

Annonce