Pantaenius

John Gades billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)
Østerbro 11
Skive 7800
Danmark
56° 33' 51.0012" N, 9° 2' 5.8704" E

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Erik Hingebjerg Hansens billede

Jeg har Pantaenius forsikring på sejlbåden, og det er til en meget fornuftig pris.
Jeg har dog aldrig haft brug for forsikringen, men den service de giver i forbindelse med tegning af forsikring, er rigtig god, så jeg har kun positivt at sige om Pantaenius.

Torben Jørgensens billede

Hmm.. Jeg har også haft dem. Men det har jeg ikke mere efter jeg hørte lidt rygter på vandrørene.

Jeg er enig idet du skriver.

Men det jeg har hørt fra andre som har haft skader er historien en helt anden. De køre stort set ret sag på alle skader. De vinder rigtig mange af disse. Dette foregår/foregik på tysk. Ved ikke om det har ændret sig.

Det jeg vil sige - er der det mindste som kan henføres fejl fra rorgænger eller ens evne som navigatør - så køre de ret sag. Det er et faktum.

/t

Allan Lavridsens billede

Det lyder ikke godt Torben Sad Findes der noget dokumentation ?

Torben Jørgensens billede

Tjaar.. dokumentation. En jeg kender på første hånd havde købt en ny sejlbåd til 400.000 kr. På turen hjem overser han en bøje. Sejler stort set kølen ud af båden og tager vand ind. Ovenstående forsikring vil ikke betale da han ikke har fulgt afmærkningen. Det ender med ret sag. Han taber. 300.000,- kostede det. Hvordan og hvorfor det blive så dyrt ved jeg ikke.

Ud over det har jeg hørt fra andre sejlere, at de kender til lignende sager. Om det er løgne historie eller ikke ved jeg ikke. Men - jeg skiftede til Ærø søassurance pga. af dette. Jo.. det koster lidt mere. Tror gav omkring 9-1000 kr. ved Pantaenius for min gamle båd. Ved Ærø kostede det 15-1600 kr. Så procent vis er det da en stor pris stigning. Men vis forsikring summen kun er 25000 kr. er det jo lige meget.

/t

Erik Hingebjerg Hansens billede

Torben, og alle andre, hvis der er noget om denne snak, så vil det da være fint at få det frem, så vi kan se os om efter andre selskaber, for det er jo et forsikringsselskab vi skal have, og ikke en retsag, hvis uheldet er ude.

Torben H Jørgensens billede

Jeg sparer 10.000 kr ved at vælge Pantaenius frem for Tryk og jeg har kun hørt positivt om Pantaenius. Så alt det nagative som her bliver nævnt lyder ikke godt, men noget er snak og noget er alvor, men der må kunne findes noget dokumentation hvis det hele er så "sort".

John Gades billede

Hej
Jeg kender mange der er forsikret gennem Pantaenius og flere har haft skader, en enkelt, total havari, alle har fået god og retfærdig behandling af Pentaenius så de løse rygter om det modsatte kan jeg ikke bruge til noget.

Torben H Jørgensens billede

Jeg har den sammen erfaring, om din båd er forsikret for 200.000 eller 1.000.000 så blir det udbetalt ved totalskade.

Erik Hingebjerg Hansens billede

Jeg har heldigvis ikke haft brug for min forsikring, og håber heller ikke at få det, men ville da være ked af at høre, at Pantaenius var et bøvlet selskab, så jeg har nu valgt, jeg ændre ikke min forsikring.

Annonce