Polering og voks

Birgitte Larsens billede
4
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4 (2 stemmer)

Om 14 dage skal vi i gang med at klargøre båden til den kommende sommer. Vi har en diskussion herhjemme omkring polering og voksning af fribordet.

Er det nødvendigt at bruge voks ovenpå poleringen? Eller er det bare spild af indsats i forhold til udbytte?

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Erik Hingebjerg Hansens billede

Når jeg siger / skriver 'Polering' så er det for mig, både en grundig rensning af overfladen, altså rensning af overfladen så den bliver pæn og ren, og herefter påfører jeg et voksprodukt, og dette for at få en glat overflade, så båden er lettere at holde ren.

Trine Søes billede

Jeg vasker båden meget grundigt, så poleres den. Sidste år påførte jeg voks bagefter polering, og jeg lyver ikke, når jeg siger, at hun stadig har små perler på fribordet, når det regner. Så jeg vil give det en omgang voks ovenpå.

Erik Hingebjerg Hansens billede

Jeps, så er den jo også vokset ordentligt sidste gang, så en let gang voks, og du klare en sæson mere uden problemer og ærgelser, og med en flot båd.

Trine Søes billede

Nogen der har erfaring med, hvilke produkter der er bedst? Selv har jeg altid brugt Hempels produkter til båden. Men måske andre kender til bedre og billigere?

dolphins billede

har du prøvet UltraGlozz® det er nok ik billigere men meget bedre
http://www.ultraglozz.com/index.html

Erik Hingebjerg Hansens billede

Jeg renser med 3M FinessIT, det er meget let slibende, og derfor også det jeg bruger når jeg har vandslebet med korn 1000, der er også en smule voks i den, men slet ikke nok til mig, så jeg bruger en Hempel flydende voks, påsmurt med håndkraft, tørret af med klud, og poleret op med maskine og lammeskind.

Annonce