Inshore sejlertøj - pris/kvalitet?

SørenJensens billede
0
Din bedømmelse: Ingen
55° 23' 7.2672" N, 9° 38' 15.9216" E

Hej alle sejlere!

Vi har lige fået båden i vandet her i weekenden og nu kribler det i hele kroppen for at komme ud på vandet igen (første tur på lørdag med fruen og ungerne)!

Jeg vil kategorier os som tursejler, så vi sejler ikke kapsejlads i stiv kuling, alligevel vil vi dog gerne have noget sejlertøj der er i orden, til de blæsende/regnfulde dage på havet. Min kone har fødselsdag her om en lille måneds tid og jeg har ledt med lys og lygte efter en jakken som både kan bruges i havnen og ude på vandet. Har set lidt på de her softshell jakker, men hvorfor skal de være så utroligt dyre, hvis kvalitet skal være i orden? Måske der er nogle, der kender nogle steder (gerne online da jeg bor i Hou), hvor det er muligt at købe en smart jakke, hvor prisen og kvaliteten hænger sammen og ikke ligesom de mærker der ligger 25% oveni fordi det er mode sejlertøj (påstand Smile )

Alle inputs modtages med glæde og god sejlersæson til jer alle!

Mvh Søren Jensen

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
HansenPeters billede

Hej Søren,

Det lyder skønt, at i allerede har fået båden i søen! Vores kommer dog først i til April, så lidt hard-core sejlere må i da være Wink

Det er sjovt du nævnet det med den påstand, jeg havde nøjagtig samme samtale med mine gaster i sidst sæson, hvor flere af dem var ud og købt (dyrt!) nyt moderne sejlertøj. Jeg gik efterfølgende ind på siden her: https://www.onlineoutwear.dk/sejlertoej, hvor jeg købte mit sejlertøj til "almindelig" priser. Har været super tilfreds med det indtil videre og har også brugt jakken når jeg cykler til og fra arbejde. Måske du også kan finde noget her?

I hvert fald, så god fornøjelse når i kommer ud på bølgen blå!

Ohøj

Annonce