Flotillesejlads Sydengland 2012

Gert Bundgaards billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (2 stemmer)

I dag læste jeg en interessant artikel om alle de ting, der foregår i Sydengland næste sommer. De har jo OL derovre, og samtidig har de (mildt sagt) store traditioner for at sejle. Se linket nedenfor, som fortæller om f.eks. regattaer med skønne gamle AC-både, som forgår i juli-august.

Og så var det jeg tænkte, at det kunne være skønt selv at sejle til f.eks. Cowes næste sommer. Og inspireret af, at nogen sidste år arrangerede flotillesejlads til Skotland, så tænkte jeg, at sådan en kunne man også arrangere via Sejlnet.

Planen kunne f.eks. være, at man mødtes et sted i det sydfynske og så sejlede mere eller mindre sammen via Kielerkanalen. På den måde kunne man tage turen hovedsagelig som dag-sejladser.

Man kunne også forestille sig, at de som havde tid nok, kunne tage hele turen ud og hjem med flere uger i Sydengland. Andre kunne nøjes med at sejle på enten ud- eller hjem-turen. Altså "flyvende udskiftning" på nogle af gaste-pladserne.

Jeg ved, at det er et temmeligt ambitiøst forslag, men gruppen her hedder jo "store drømme", så hvorfor ikke... Wink

http://pleasure.dk/fri/artikel/218442/soefartsnation_kipper_med_flaget_f...

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Allan Lavridsens billede

Ej, hvis jeg havde ferie nok ville jeg tage med.. Håber du finder nogle

Trine Søes billede

Jeg synes, det må være fantastisk, hvis det kan lade sig gøre. Desværre har jeg ikke ferie nok til at kunne tage med. Håber der er andre, der kunne have lyst til. Især hvis der er mulighed for at stå og på undervejs - så har man jo muligheden for at være med noget af vejen.

Trine

Gert Bundgaards billede

Jeg har faktisk fået een privat mail fra en sejler, som er seriøst interesseret. Der er jo stadig masser af tid, og måske vil nogle interesserede foretrække at vente til sommeren er lidt tættere på. Så det er måske slet ikke så urealistisk Smile)

Torben Jensens billede

Hej.
Jeg er intresseret, da jeg alligevel skal til Amsterdam til sommer, så måske vi kunne slå en smut til England.
Men det er nok for tidlig endnu at planlægge, men kunne være hyggeligt, med nogle at følges/mødes med...ikke slavisk, men med engelte waypoints.
Torben

klaus Lillelunds billede

Hej Gert

Hvis du vil have det kan jeg lægge din invitation ind på Næstvedsejlklubs hjemmesides debat forum med henvisning til Sejlnet.dk ?
mvh Klaus Lillelund

Gert Bundgaards billede

Hej Klaus,

Jo tak. Det lyder som en god ide

Annonce