Sejlbåd fra Holland til Danmark

Drejmiks billede
3.5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 3.5 (2 stemmer)

Hej alle.
Jeg er helt ny i sejlads men min kone er nærmest vokset op på en båd, og vi har derfor besluttet os for at føre sejler traditionen videre til vores tre børn. Vi har søgt en del både i Danmark men har fundet ud af at der er væsentlig flere interessante både i Holland. Vi har forelsket os i en 32 fods Bavaria fra 2005 men her kommer vi så i problemer. Hverken min kone eller jeg er i stand til at tage den tur med vores nuværende evner. Kender i nogen der vil være klar på en tur fra Holland til Kaløvig (Aarhus) med alt betalt plus evt. lidt ekstra i hånden. De skal selvfølgelig være erfarende sejlere.. Jeg vil også være med og gå til hånde.
Mvh Nina og Mikael

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
HenningOlsens billede

Det bliver da en spændende tur! Det er jo nok mest fra havnen i Holland og til I er trygt inde i Elben, at usikkerheden råder. Det tager ca. to døgn.
Jeg har ofte sejlet mellem Thyborøn og Norge, og hvis ellers vejret er fint, kan I godt glæde jer til en dejlig tur på havet.
Held og lykke med sejladsen!

Mvh
Henning

Tommy Urths billede

Det er næsten en skam, at I "bare" skal have båden sejlet hjem.

Vi hentede i 2015 vores båd i Stavoren, og benyttede lejligheden til at sejle den første del af turen op til Delfzijl gennem kanalerne. Det fortrød vi bestemt ikke! Det er en meget speciel oplevelse at sejle OVER en motorvej :-0

Held og lykke med projektet Smile

Mvh Tommy

Gunnar Lund Nikolajsens billede

Hej
Jeg har først lige set din efterlysning efter sejler der vil hjælpe dig med at få den sejlet hjem, har før været med i Holland og hente båd, jeg håber i er kommet godt til Danmark. Savner du stadig erfarne gaster så skriv lige igen.

Hilsen Gunnar

Annonce