Gedser Lystbådehavn

4
Gennemsnit: 4 (3 stemmer)
Vestre Strand 1
Gedser 4874
Danmark
54° 34' 51.2688" N, 11° 55' 20.5752" E

Gedser Lystbådehavn er placeret på Falsters sydspids. Gedser Lystbådehavn er en moderne havn, der byder på lækker badestrand og stor  aktivitetsplads/legeplads til børn.

Havnens klubhuset kan benyttes af gæstesejler i dagstimerne i sommersæsonen. I klubhuset er der mulighed for at købe forfriskninger i de opstillede automater. I Dagli´Brugsen kan der provianteres. Dagli´Brugsen er åben alle ugens dage fra kl. 08.00 til 20.00

Sydfalster Bådelaug har hjemhavn i Gedser Lystbådehavn.

Seværdigheder

Det Sorte Museum i Gedser er et geologisk museum. Her kan man opleve fossiler, bjergarter, mineraler og rav fundet fra Falsters kyster.

Gedser Vandtårn er Danmarks sydligste vandtårn. Her kan opleves skiftende udstillinger. Gedser Vandtårn blev opført i 1912 og var i brug indtil 1966. I 1994 påbegyndtes en renovering af vandtårnet. Besøgende kan komme op i vandtårnet og nyde en storslåede udsigt over Gedser by, færgehavnen og den nærmeste omegn.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Grøgs billede

På gedser Fiskerihavn - tæt på Lystbådehavnen ligger Gedser Røgeri, hvor man kan købe både ferske og røgede fisk. Røgeriet har åbent fra 1. juni til ca. 1. sept. torsdag fredag og Lørdag kl. 10:30 til 15:00.
Deres varmrøgede laks er "næsten" værd at sejle efter Smile
Hilsen Grøg

Carsten Hollenders billede

Fiske forretning på Gedser fiskerihavn er åben fra Onsdag til Søndag, men jeg ved ikke hvorlænge.

Grøgs billede

Nej - Gedser Røgeri er faktisk åbent, i fiskerihavnen - juli - August og til lidt hen i september 2015!
Der er åbent onsdag til søndag og alle dage kl. 11-16.
Og de er stadig dejlig varmrøget laks Smile

christian ilsøes billede

Man kan også besøge remisemuseet og se det originale gule palæ fra Olsen banden. Hvis i har cykler er der en fin tur til sydstenen som er sydligste punkt i Danmark.

Annonce