Gråsten - Marina Fiskenæs Lystbådehavn

Viser nuværende, publicerede udgave af harbour Gråsten - Marina Fiskenæs Lystbådehavn, sidst redigeret af wsj den 22/07/2016 - 20:25
3.5
Gennemsnit: 3.5 (2 stemmer)
Havnens telefonnummer: 
73 65 00 33
Fiskenæsvej 2
Gråsten 6300
Danmark
54° 55' 3.72" N, 9° 36' 14.0472" E
Havnepenge: 

2016:
Alle både uanset størrelse koster 150 kroner i døgnet. Dette er inklusiv forbrug af el & vand.
Frihavns ordningen koster 50 kroner per døgn ligeledes incl. forbrug af el og vand.

Antal havnepladser: 
216
Frihavn: 
Frihavn
Blå flag: 
Nej

Fiskenæs Marina Lystbådehavn er placeret på halvøen Fiskenæs lige ved Nybøl Nor i Flensborg Fjord. Havnen ligger i forbindelse med Enjoy Resorts Marina Fiskenæs med tilhørende vandland. Feriecentret tilbyder wellness ophold, kurbade og spa. Der er en stor udendørs legeplads til børn.

Toilet- og badefaciliteter er etableret i forbindelse med centralbygningen. Der er ikke længere, at man sagtens kan gå indtil Gråsten Centrum fra marinaen. I Gråsten findes mange forskellige indkøbsmuligheder.

Fiskenæs Bådelaug har hjemhavn i  Marina Fiskenæs Lystbådehavn.

Seværdigheder

Gråsten Slot og Slotshave ligger smukt placeret ved skov og sø. Gråsten Slot er fra 1759 og er efterfølgeren for flere slotte, som har ligget på stedet siden 1500-tallet. Gråsten Slot blev gennem mange år brugt af Kong Frederik IX og Dronning Ingrid. Dronning Ingrid benyttede hvert år slottet som sommerresidens til sin død i november 2000. I dag benyttes slottet af den kongelige familie som sommerslot.

File 4956

Gråsten Slot

Slotshaven er en engelsk-insipiret landskabshave. Fra det tidlige forår til sent efterår byder slotshaven på en overdådig blomsterpragt. Det er muligt at booke rundvisning i Slotshaven.

Men vær opmærksom på, at Slotshaven som regel er lukket det meste af sommeren, fordi kongefamilien residerer på slottet.

Besejling: 
Fiskenæs Marina kan anløbes døgnet rundt, der skal dog tages hensyn til klapbroen over Egernsunds åbningstider. Egernsundsbroen har en gennemsejlningsbredde på 25 meter og en højde på 4,5-6 meter. Klapbroen kan åbnes hver hele time i tidsrummet 06.30-22.00 i perioden 1. april til 30. oktober. I perioden 1. november til 31. marts åbnes broen i tidsrummet 06.30-15.45. Ved kraftig blæst kan broen være lukket. Det anbefales at passere broen for motor af hensyn til strøm. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i hele området inde for broen. Vær opmærksom på at der er en ringe dybde helt inde ved land i Marinaen.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Peter Henrik Tramms billede

kom endelig på besøg Smile))

sv.aages billede

det er bare en flot hæk , der må vi ned og opleve her i sommer ,

Annonce