Gyldendal Lystbådehavn

4
Gennemsnit: 4 (1 stemme)
Havnens telefonnummer: 
97 56 02 73
Vester Hærup Strandvej
Spøttrup 7860
Danmark
56° 34' 48.9504" N, 8° 42' 36.6048" E
Havnepenge: 

Både under 10 meter i længden koster 120 kroner per døgn.
Både over 10 meter i lægnden koster 140 kroner per døgn.

Antal havnepladser: 
110
Antal af gæstepladser: 
20
Frihavn: 
Nej
Blå flag: 
Blåt flag

Gyldendal er beliggende i Venø Bugt i Limfjorden. Havnen har god plads til gæstesejlere. Havnen har alle faciliteter i fineste orden - der er køkkenfaciliteter, grilpladser og borde/bænke som gæstesejlere frit kan benytte.

Gyldendal Bådelaug har hjemhavn i Gyldendal Havn.

Seværdigheder

Lihme kirke er en af Danmarks ældste kirker. Kirken har kun undergået relativt små ændringer gennem tiden, så kirken fremstår i dag omtrent, som man så den i middelalderen. Kirken er åben fra morgenringning til aftenringning.

Spøttrup Slot er en velbevaret middelalderborg. I dag fungerer Slottet/borgen som et museum. Museet har talrige aktiviteter, såsom levendegørelser, udstillinger og markeder. De mange aktiviteter bidrager til at gøre Spøttrup Borg til et spændende sted at besøge.

Besejling: 
Gyldendal havn kan anløbes døgnet rundt. En gravet rende leder indtil havnen - den er kun afmærket i perioden 1. april til 15. november. To grønne fyrbåker leder gennem renden i kurs 23,3°.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Tommy svarts billede

Dejlig lille hyggelig havn.De havde ingen cigaretter i kiosken .Men vi fik tilbudt at låne deres bil.selv om de ikke kendte os . Det må man da sige er service. Men det takkede vi pænt nej til.

Annonce