Hundested Lystbådehavn

4.333335
Gennemsnit: 4.3 (6 stemmer)
Amtsvejen 2
Hundested 3390
Danmark
55° 57' 54.702" N, 11° 50' 40.4592" E

Hundested er en stor fiskeri, færge og lystbådehavn. Havnen består i dag af 3 havneafsnit. De nordlige og ældste bassiner som er forbeholdt lystbåde og fritidsfiskere, det midterste bassin med en kaj forbeholdt fiskeriet, men også en del pladser til lystbåde og mod syd ligger trafikhavnen, som er en moderne godshavn.

Lystbådehavnen er en dejlig blanding af hyggelig atmosfære og moderne faciliteter, der kan efterleve alles krav. Lige nord for havnen finder man en hyggelig badestrand. Der findes også legeplads lige ved havnen.

Der er togforbindelse til København via Hillerød.

Hundested motor- og sejklub holder til i Hundested havn.

Seværdigheder

Lige ved havnen finder man et designcenter, hvor blandt andet Glas-smedjen holder til. Bestemt et besøg værd.

Nord for hundested finder man polarforskeren Knud Rasmussens hus, der er indrettet som museum. Knud Rasmussen boede i huset mellem hans slædeekspeditioner. Museet er lukket på mandage.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
wsjs billede

I Hundested havn er der sat målere op til el, hvilket jo er rigtigt fint, så betaler man kun for den strøm man bruger og ikke et eller andet helt eksorbitant beløb, som opkræves for el i mange havne.
Desværre er der dog flere steder i havnen, hvor der ikke er eludtag nok til at alle kan få, så skal man til at dele. Dermed går fidusen lidt af det.

Annonce