Livø Havn

1
Gennemsnit: 1 (3 stemmer)
Havnens telefonnummer: 
40 63 04 46
Skippervej 34
Løgstør 9670
Danmark
56° 53' 11.0616" N, 9° 5' 55.3704" E
Havnepenge: 

Både under 10 meter i længden koster 115 kroner i døgnet.
Både mellem 10-12 meter i længden koster 150 kroner i døgnet.
Både over 12 meter i længden koster 170 kroner i døgnet.

Antal havnepladser: 
30
Frihavn: 
Nej
Blå flag: 
Nej

Livø havn er en lille havn på en øen Livø, der er placeret i Limfjorden. Der er toiletter på havnen, mens badefaciliteter findes på skolen. Der er cirka 400 meter til skolen fra havnen.

Seværdigheder

På Livø findes næsten alle danske landskabstyper. Dette til trods for at øen kun er på 320 ha. Man kan gå rundt om øen på et par timer. På turen rundt vil man opleve strande, strandenge, enebærskove, egeurskov, kystklinter, marker, hede og Livø Tap. Den største seværdighed er den gamle egeurskov, der er givet et billede af, hvordan Danmark så ud i bronzealderen.

Besejling: 
Livø havn kan anløbes døgnet rundt, men det skal være i lyst og sigtbart vejr. Havnen skal anløbes med stor forsigtighed, idet pladsen i havnebassinet er meget lille. Der kan forekomme tilsanding i havnen. Livø havn er ikke fyrbelyst, men man kan bruge Rønbjerg havn til anduvning. Livø havn er placeret cirka 2 sømil vest for Rønbjerg havn. Der skal udvises hensyn til færgetrafikken. Der er forbudt at medbringe hunde på øen af hensyn til øens dyreliv.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Else Mørks billede

Dejlig ø i Limfjorden, men ringe forhold i havnen. Kom tidligt - ellers ingen pladser. Fint, klart vand i havnen, lige til at hoppe i:)

Torstens billede

fin ø, men næsten ikke havn

HenningOlsens billede

Vi har lige været der, der er rodet og beskidt på havnen og oppe i "byen". Naturen er rigtig dejlig, men havn og "by" er en skuffelse. Der trænger virkelig til at få ryddet op i gamle, kasserede juletræer, øl- og sodavandsdåser og overfyldte affaldssække.

Annonce