Mårup Havn

3.875
Gennemsnit: 3.9 (8 stemmer)
Maarup Havn 1a
Samsø 8305
Danmark
55° 56' 13.992" N, 10° 33' 6.8364" E

Mårup Havn er placeret på nordvest kysten af øen Samsø. Der er cirka 2 kilometer indtil Mårup by fra havnen. I sommersæsonen er havnen oftest fyldt til bristepunktet. Havnens personale har dog ry for at være noget af det bedste i Danmark.

Der er internet ved havnekontoret - det koster 1 krone per minut, der betales med chipkort. Vaskemaskine og tørretumbler findes i sejlerstuen, og betalingen foregår ligeledes med chipkort. Chipkortet kan købes i opstillet automat, og bruges også til at få adgang til baderum og toiletterne.

Indkøb kan foretages i Brugsen i Mårup, der har et stort udvalg i alle dagligvarer. Havnekontoret har et mindre udvalg af dagligvarer. Der er 4 cykler i havnen, man kan leje. Men da havnen er meget populær, er der stor rift om cyklerne. Så man kan med fordel selv tage egen cykel med.

Seværdigheder

Samsø Labyrinten kan prale af at være verdens største labyrint. Prøv at se om du kan finde vej igennem labyrinten, der bygget op at træer og buske. Labyrinten er egnet til både større grupper, familier og par. Der findes en kiosk på området, hvor der kan købes forfriskninger. Der er indrettet en opholdsplads med borde og bænke lige ved kiosken. Her er man velkommen til at sidde og nyde sin frokostkurv eller madpakke.

Der er en fin badestrand lige ved siden af havnen.

Når der er betalt havnepenge er det tilladt at kampere på stranden, og så er der adgang til havnens tilbud via chipkortet.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
DEAGELDADs billede

super lille havn, meget brede pladser, der kan snildt ligge 2 både ved siden af hinanden.

Finn Johannsens billede

En skøn naturperle.
De basale faciliteter forefindes.
Internet til 1 kr. pr. minut...., helt uhørt !!!

Skipper Steens billede

Hyggelig havn for en overnatning, men jeg blæste inde her i 3 døgn, og så har man talt alle Kartoffelrækkerne Smile

Annonce