Mou Havn

Viser nuværende, publicerede udgave af harbour Mou Havn, sidst redigeret af wsj den 24/01/2015 - 12:36
3.333335
Gennemsnit: 3.3 (3 stemmer)
Havnens telefonnummer: 
21 43 35 61
Fjordvej 30
Storvorde 9280
Danmark
56° 58' 51.78" N, 10° 13' 37.8876" E
Havnepenge: 

Alle både uanset størrelse koster 120 kroner per døgn.

Antal havnepladser: 
75
Frihavn: 
Nej
Blå flag: 
Nej

Mou havn er placeret på sydsiden af Limfjorden mellem Hals og Aalborg. Nyd udsigten over Limfjorden og den livlige trafik af sejlbåde og alt fra tankskibe til luksuslinere.

Frydenstrand Camping ligger placeret cirka 300 meter fra havnen. På campingpladsen er der en butik med alt i dagligvarer. Der er gratis internet på havnen, adgangskoden fås ved henvendelse til havnefogeden. Havnen har cykler, man gratis kan låne.

Sejlklubben Mou Bro har hjemhavn i Mou havn.

Seværdigheder

Havnen ligger ved et af Danmarks største slettelandskaber. Her ligger Nordeuropas største højmose - Lille Vildmose. På det levende formidlingscenter Lille Vildmosecentret får man et indblik i mosens unikke natur og kulturværdier. Man kan se naturfilm i biografen, flyve i ørnesimulatoren, komme tæt på mosens planter og dyr i naturværkstedet og opleve spændende interaktive udstillinger om Vildmosen.

Besejling: 
Mou havn kan kun anløbes i daglys, og hvis vejret er lyst og sigtbart. Havnen er ikke fyrbelyst, men havnens broer er belyste. Indsejlingen til havnen er markeret af en rød og en grøn stage med topbetegnelse og refleksbånd i perioden 1. april til 15. november. Strømmen løber på tværs af havneindløbet. Vær opmærksom på, at erhvervstrafikken og store skibe ikke har mulighed for at vige for mindre både, grundet det smalle løb gennem Limfjorden - derfor udvis hensyn. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Rene Fynbos billede

Rigtig hyggelig havn, rare og hjælpsomme folk.

Annonce