Nørre Uttrup Havn

Viser nuværende, publicerede udgave af harbour Nørre Uttrup Havn, sidst redigeret af wsj den 24/01/2015 - 20:17
5
Gennemsnit: 5 (1 stemme)
Havnens telefonnummer: 
98 19 04 43
Sundholmen 2B
Nørresundby 9400
Danmark
57° 4' 13.1988" N, 9° 57' 23.9472" E
Havnepenge: 

Alle størrelser både koster 100 kroner i døgnet. For andre medlemmer af frihavnsordningen er der en miljøafgift på 30 kroner per døgn.

Antal havnepladser: 
85
Frihavn: 
Frihavn
Blå flag: 
Nej

Nørre Uttrup havn er placeret øst for Nørresundby og Aalborg i Limfjorden. Havnen er smukt placeret i en lille lagune. Havnen privatejet af Sundby Hvorup Sejlklub.

Havnen har et hyggeligt klubhus, og en god legeplads til børn. Der er muligt at låne cykler. Der afgår bus mod Nørresundby og Aalborg fra Nørre Uttrup torv.

Sundby Hvorup Sejlklub har hjemhavn i Nørre Uttrup Havn.

Besejling: 
Nørre Uttrup havn kan anløbes døgnet rundt, dog kun i lyst og sigtbart vejr. Dybden i indsejlingen er 2,0 meter og i bassinet 1,0 - 2,5 meter. To belyste trekantsbåker leder ind i 315°. Ved sejlrendens begyndelse er der udlagt en rød/hvid spirtønde med rød kugletopbetegnelse. På rendens nordlige side er udlagt 6 grønne stager med topbetegnelse og på rendens S-side 6 røde stager med topbetegnelse. Afmærkningen er udlagt i perioden 1. april - 15. november. Bemærk at rendens afmærkning skal respekteres, da der er lavvandet i området ved siden af renden.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Zeuss billede

Er der slæbested?

Hans Rugård Jensens billede

Zeus - der er slæbested, men: "Det er forbudt at fortøje i slæbestedet undtagen i forbindelse med optagning eller søsætning"(uddrag af havnereglement for Nørre Utrup Havn).

Annonce