Næstved - Pouls Vig Havn

Viser nuværende, publicerede udgave af harbour Næstved - Pouls Vig Havn, sidst redigeret af wsj den 24/01/2015 - 20:35
3.333335
Gennemsnit: 3.3 (3 stemmer)
Havnens telefonnummer: 
40 26 79 15
Kanalvej
Næstved 4700
Danmark
55° 12' 21.8196" N, 11° 43' 10.1964" E
Havnepenge: 

Alle både uanset størrelse koster 90 kroner per døgn. Medlemmer af frihavnsordningen betaler 30 kroner i miljøafgift.
Ved afrejse lægges havnepenge samt eventuelt udleveret nøgle i havnens postkasse i en kuvert mærket med skippers navn, bådnavn, hjemhavn, antal ombord og eventuelt næste anløbshavn.

Antal havnepladser: 
134
Frihavn: 
Frihavn
Blå flag: 
Nej

Pouls Vig Havn er placeret i smålandsfarvandet - cirka 3,5 kilometer fra Næstved centrum. Havnen er også kendt under navnet Ydernæs. Havnen ligger i rolige og naturrige omgivelser.

Adgangsinformation til klubhus, bad og toilet findes i udhængsskabet ved klubhuset. I klubhuset findes også et fint køkken, der gerne må benyttes af gæstesejlere. Derudover findes der cykler, der lånes ud til gæstesejlere.

Seværdigheder

Der findes umiddelbart ingen seværdigheder tæt på havnen. Der er cirka 3,5 kilometer indtil Næstved Centrum, hvor man finder masser af butikker og muligheder.

Besejling: 
Pouls Vig Havn kan kun anløbes i dagslys. For at anløbe havnen skal man passere Karrebæksminde Broen. Den fri gennemsejlingshøjde, ved normal vandstand, er 2,5 meter, med broen helt åben/oppe er den fri gennemsejlingsbredde 20 meter, idet broen ikke er lodret i åben tilstand, men hælder en smule ud over gennemsejlingen. Sejlløbet fra Karrebæksminde er markeret med røde og grønne bøjer med topbetegnelser og kompasafmærkninger. Vær opmærksom på et skibsvrag der ligger lige udenfor sejlløbet, vraget er afmærket med to sorte kugler. Vraget er synligt ved normal vandstand. Vær opmærksom på at inde i havnen er dybden kun 0,5 meter i havnens østlige ende. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Finn Johannsens billede

Dejlig havn med fair havnepenge, og hjælpsomme mennesker.
Lidt langt ind til byen.

Annonce