Nappedam Lystbådehavn

4.333335
Gennemsnit: 4.3 (3 stemmer)
Molsvej 33
Rønde 8410
Danmark
56° 16' 37.3656" N, 10° 29' 39.6636" E

Lækker lystbådehavn placeret inderst i Århus bugten. Havnen har godt 200 faste bådepladser og en del gæstepladser. Der findes el og vand på alle broerne, samt moderne bade- og toiletfaciliteter ved klubhuset, som også står til fri afbenyttelse for gæstesejlere. I klubhuset forefindes TV med tekst tv. Der er mulighed for at købe dieselolie på havnen.

Der er 3 km til Rønde midtby, hvor der findes flere dagligvarebutikker samt et væld af specialbutikker. Ved havnen afgår bus til Rønde, Ebeltoft og Århus. De blå cykler, som står på havnen, kan gratis benyttes af gæstesejlere. Der er anlagt cykelsti helt til Rønde.

Nappedam lystbådehavn er bygget og bliver vedligeholdt af medlemmerne.

Seværdigheder i området

Kalø Slotsruin ligger i gåafstand fra Nappedam Lystbådehavn. Tårnet samt grundmurerne af slotskomplekset står endnu - ligesom vejen til slottet er brobelagt. Slottet har haft kendt fanger i fængslet - blandt andet præsten fra Vejlby og den svenske konge Gustav Vasa. Slottet blev revet ned af Gyldenløve i 1672, og stenene fra slottet blev sidenhen brugt til opførslen af Charlottenborg Slot ved Konges Nytorv i København.

Djurs Sommerland er placeret cirka 20 kilometer fra havnen, og er et besøg værd.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
nick steffensens billede

En meget stille havn, i smuk natur.
Havnen har, efter min mening, de reneste og fineste, toilet og bade forhold i dk.
Husk at fang den sidste røde bøje. God vind

Annonce