Skælskør Havn

4.666665
Gennemsnit: 4.7 (3 stemmer)
Havnevej 20
Skælskør 4230
Danmark
55° 15' 7.7832" N, 11° 17' 14.0352" E

Skælskør Havn ligger i bunden af den 2,4 sømil lange fjord, der munder ud i Storebælt. Skælskør by har mange ældre bindingsværkshuse og gader med toppede brosten.
Havnekort til bad kan købes i automaten ved havnekontoret. Bad og toiletter findes i ”Det Røde Pakhus”. Der er trådløs internet i hele havnens område. Vaskeri med tørretumbler i ”Det Røde Pakhus” hvor toilet og bad også findes, der er åbent døgnet rundt. Adgang kræver havnekort som trækkes sammen med havneafgift.

Skælskør havnekontor

Der findes en fiskehandler på havnen, hvor der sælges røget og friskfanget fisk. Det er også muligt at købe småretter hos fiskehandleren. Det er også muligt at grille to forskellige steder i havnen.

Hvis man har lyst til at cykle, kan det lade sig gøre ved henvendelse på havnekontoret.
Havnen råder over 15 cykler til gratis udlån til havnens sejlende gæster.

File 6955

Man kan låne cykler til at komme rundt i Skælskør

Skælskør Amatør Sejlklub har hjemhavn i Skælskør havn.

Seværdigheder

Skælskør kirker er fra 1200-tallet. I kirken findes rester af kalkmalerier fra 1300-tallet. På den tilhørende kirkegård findes en del ældre gravstene.

Skælskør Bymuseum er et kulturhistorisk lokalmuseum, der er indrettet i en fredet renæssancebygning fra 1500-tallet. Skælskør Bymuseum viser forskellige sider af livet i den gamle købstad samt handel, håndværk og erhverv gennem de seneste 100 år. Der er gratis adgang, og museet er placeret i Algade 2.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
nick steffensens billede

Min sommers bedste toilet/bad oplevelse, var helt klart i Skælskør. Super hjælpsom havnefoged og medhjælper. Men heftig strøm i kanalen, ihvertfald de to dage jeg var der. Hyggelig by.

Dennis Ejsenhardt Paustians billede

Note, det er en frihavn.

Finn Johannsens billede

En skøn oplevelse i Skælskør, flot natur, venlighed, fine faciliteter, vi kommer gerne igen !

Annonce