Skagen Lystbådehavn

Viser nuværende, publicerede udgave af harbour Skagen Lystbådehavn, sidst redigeret af wsj den 13/01/2019 - 23:21
3.25
Gennemsnit: 3.3 (4 stemmer)
Havnens telefonnummer: 
98 44 33 41
Rødspættevej 10
Skagen 9990
Danmark
57° 42' 56.6172" N, 10° 35' 13.2144" E
Havnepenge: 

2018:
- 34 fod: 200,- / døgn.
35 - 49 fod: 280,- / døgn.
50 - 65 fod: 400,- / døgn.
66 - fod: tillæg 200,- / påbegyndt 5 m / døgn.
Flerskrogsbåde:
- 39 fod 280,- / døgn.
40 - 49 fod: 400,- / døgn.
Forbrug af vand og strøm er inkluderet i ovennævnte priser. Bad 5 kroner per 2 min.

Frihavn: 
Nej
Blå flag: 
Blåt flag

På toppen af Jylland er Skagen placeret. Skagen er kendt for Skagensmalerne og det specielle lys, der siges at være i byen. Skagen har ikke særlig mange gamle bygninger, men der er en helt speciel atmosfære i de smale gyder nede ved havnen.

File 1612

Skagen Lystbådehavn er placeret centralt i Skagen Havn, og er derfor præget af den trafik og de aktiviteter, der hører en aktiv fiskerihavn til.

Lystbådehavnen har de berømte Bindesbøllhuse som meget smuk og livlig kulisse. Sommeren igennem summer hele området af liv og dette fortsætter med aktiviteter, shopping og de mange kulturelle muligheder i bymidten, der kun er få minuttets gang herfra.

Lystbådehavnen har Blåt Flag og er udstyret med alle faciliteter for tursejleren; moderne bade- og toiletfaciliteter, handicaptoilet, vaskeri, grillplads, vand og strøm. Endvidere er der miljøstation for tømning af klosetter og spildolie, ligesom der forefindes dieselstander med kortbetjening. Affald kan afleveres i de opstillede container.

Seværdigheder

Snyd dig ikke for en tur på en af fiskeresturanter i Skagen, eller besøg Slagter Munch på Sct. Laurentii Vej 1.

File 1615

Slagter Munch i Skagen

Men generelt spænder udbuddet af spisesteder fra det enkle, men gode måltid til den store kulinariske oplevelse og omfatter gourmetrestauranter, pizzeriaer, caféer og små hyggelige spisesteder. Her er noget for enhver smag og enhver pengepung.

Besejling: 
Skagen havn kan anløbes døgnet rundt. Skibe og fartøjer skal ved anduvning af Skagen Havn inden for en afstand af 400 meter fra indsejlingen følge ledefyrslinien, i pejling 334°, markeret ved 2 fyr, der viser rødt lys med isofase (synkront). Forfyret er anbragt på mast på Vestre Tværmole vest for det røde, faste fyr på Vestre Tværmolehoved. Bagfyret er anbragt på en cirka 20 meter høj gittermast cirka 20 meter vest for den vestlige auktionshal. For sejlads inden for havnens område gælder "Regler for sejlads m.m i visse danske farvande" herunder at det skib, der er for udgående, skal vente. Strøm: Vinde mellem SSW. Og W. kan give NE - gående strøm, og vinde mellem N. og SSE. Kan give SW - gående strøm. Hyppigst og stærkest fra SW mod NE, op til 2 knob. Max. 3 knob inden for ydre forhavnsbassin. Forskellen mellem middel-højvande og middel-lavvande er normalt 0,3 m. W-lige storme kan give indtil 1,4 m højvande og E-lige storme indtil 0,9 m lavvande.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Sejlerdonnas billede

Skagen er og blir' Skagen. Dejlig og dyr...

Forsikringsportalens billede

Dejlig og lækker havn der helt sikkert kan anbefales et besøg!

Annonce