Strib Havn

3
Gennemsnit: 3 (5 stemmer)
Strandvejen 271
Middelfart 5500
Danmark
55° 32' 20.022" N, 9° 45' 43.9272" E

Strib havn er placeret på den nordvestlige del af Fyn og lige ved indsejlingen til Lillebælt. Før i tiden var Strib en færgeby, men færgerne blev erstattet af broerne over Lillebælt.

Havnen har trådløs internetadgang - kontakt havnefogeden for at få adgangskoden.

Strib bådeklub har hjemhavn i Strib havn.

Seværdigheder

Strib fyr er fra år 1900, og står ved indsejlingen til Lillebælt. Det første fyr på stedet blev opført i 1883 i form af et 6 meter højt jerntårn. Det nuværende hvide firkantede tårn har en højde på 21 meter. Det er ikke muligt at komme på i fyret, men man har en imponerende udsigt over Lillebælt alligevel.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Dorthe Thiemers billede

vi har lejet en båd plads i strib havn fra december til april månede en båd som vi næsten lige har anskaffet os min mand har et handicap og har derfor nogen gange brug for at køre på sin handicap scooter men den må ikke holde på havnen det samme med min cykel da vi så havde været på båden i en dag for at lave nogle praktiske ting som jo skal holdes ved sådan en Bicana 27 som vi har, så fik vi ellers en beskidt henvendelse fra havnefogden om at vi ikke måtte være på båden og at han jo havde set vi boede på den hvilket vi så måtte sige til at det gjord vi jo ikke men vi havde jo ligesom brug for at disse ting blev lavet så vi kunn sejle i vores båd så vi valgte at flytte havn og vil aldrig mere ligge til i strib for gæstfriheden der kan ligge på en meget lille sted så vi siger tak for en utrolig dårlig oplevelse i strib havn

Christian von Leck Østergaards billede

Hej Dorthe
Det lyder som en rigtig dum oplevelse. Jeg har ligget i Strib havn een gang, det var for mere end tyve år siden, og dengang lå der ved siden af havnen en virksomhed der genanvendte metalaffald, tro mig om ikke de startede kl 06.00 om morgenen med at knuse metal..
Jeg har ikke været der siden og efter at ha læst din historie kommer der nok til at gå tyve år igen..

/Christian

Annonce