Vejrø Havn - smålandsfarvandet

4
Gennemsnit: 4 (7 stemmer)
Vejrø 4
Torring L, Vejrø 4943
Danmark
55° 2' 5.946" N, 11° 22' 30.1332" E

På Vejrø venter 85 gæstepladser med vand og el på broerne på, at sejlere anløber fra hele Kattegat. Her er der liv og hygge med borde og bænke samt grill- og bålsteder langs havnefronten – brænde er til fri afbenyttelse. Find jer godt tilrette med havnens nye flotte bade- og toiletfaciliteter med vaskemaskine og familiebad. Tæt ved havnen findes en tennisbane, det populære sørøverlegeskib, kaninbjerg og mountainbikes i flere størrelser til fri afbenyttelse. Udover den flotte havn på Vejrø, byder øen på en uforglemmelig oplevelse af fordybelse, ren luft, himmelrum og afslappet luksus.

I sommeren 2011 blev det nye Skipperly indviet. Her finder man en gourmetrestaurant med imponerende åbent ildsted, gårdbutik med øens egne økologiske råvare, vinkælder med hvælvinger i loftet, lounge og på 1 sal, mødelokale under tagets egetræs bærebjælker.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
John Gades billede

En meget smuk ø, meget flotte faciliteter på havnen.

Finn Johannsens billede

Smuk Ø med flot natur, fine faciliteter, men alt alt for dyr havneafgift.

Gert Bundgaards billede

Se denne artikel om Vejrø fra Politiken:

http://politiken.dk/kultur/ECE2030181/rigmand-vil-bevise-at-aerlig-kapit...

Jens Nielsens billede

Det er en fantastisk ø - med smuk natur og en dejlig sejltur dertil. Jeg tog min kæreste med dertil på min Triss Magnum. Vi havde et vidunderligt romantisk ophold på øen, og vi tager stadig derhen. Hvis du er en rigtig gentleman, tager du din udkårne med derhen på et tidspunkt Smile

https://www.vejroe.dk/romantisk-ophold-paa-vejroe/

Annonce