Red Bull Cope n' Waken

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

Søerne i København vil lørdag den 9. juli 2011 være rammen for et historisk event i centrum af København. Søerne blev bygget som ydre forsvar omkring det centrale København, men er nu et rekreativt område - kun 500 meter fra centrum.

Red Bull Cope n' Waken præsenterer de bedste danske og internationale wakeboardere i denne konkurrence. Et 180 meter langt kabelsystem vil trække wakeboarderne på tværs af Peblinge Sø med cirka 40 km./t.

I denne konkurrence har deltagerne mulighed for at vise deres vildeste airtricks og udfordre sig selv samt vise deres passion for wakeboarding. Konkurrencen består af 3 forskellige kategorier: herre, dame og wakeskate. Deltagerne kører i heats 1:1 mod hinanden.

Der kommer til at være masser af action med både kickers, sliders og airtricks. Det bliver en eftermiddag med god underholding, spænding, action og forhåbentligt masser af solskin.

Når aftenen falder på vil en kicker-konkurrence fortsætte med udvalgte deltagere, og derved afslutte dette spetakulære event på en unik location en sommeraften i København.

Danmark
55° 41' 2.3964" N, 12° 33' 40.2156" E

Annonce