Åbent hus North Sails

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

North Sails holder åbent hus søndag den 11. december 2011 i Allerød. Der er åbent mellem 10.00-14.00. Udover at vise de sidste nyheder frem fra sejlproducentens verden, har North Sails valgt at sætte fokus på TWO-STAR – Two-handed sejlads. Det er en sejlads form, der griber mere og mere om sig, ikke kun i Danmark, men i hele Nordeuropa. North Sails har i den anledning inviteret en af verdens mest erfarne havkapsejlads skippere, Anders Lewander, forbi sejlloftet, hvor han fortæller om, hvordan man bedst ruster sig til havsejlads, primært med reduceret mandskab – ikke kun hvad angår sejltyperne, men også omkring kost, søvn og andre vigtige forhold. Anders har sejlet Volvo Ocean Race som skipper og har deltaget i langt de fleste rigtig lange og krævende sejladser, både two-handed men også med en fuld besætning. Anders vil holde sit foredrag to gange. Klokken 11 og igen klokken 13.

Norths Sails salgskonsulenter vil naturligvis være til stede for at svare på dine konkrete spørgsmål, og for at vise dig en række af de nye produkter, de bringer på markedet til næste sæson. Og så vil der naturligvis være noget godt til ganen – både fast og flydende.

Der bliver også afholdt en lille konkurrence, hvor du kan få testet din sejl paratviden, og der vil være gode ting til julen som præmier.

Bjarkesvej 5
Allerød 3450
Danmark
55° 51' 59.9796" N, 12° 19' 53.9832" E

Annonce