Ingen vand på broen i Kolding

HOs billede
2
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 2 (4 stemmer)

Så kører man lørdag13/4 2013 over til båden for at vaske den og gøre klar til søndags turen.
Men havnefogeden har lige besluttet at det ikke skal vand i hanerne før mandag, da der kan komme frost om natten.
Hvad F.... er det for en dårlig service - det vil ikke fryse foreløbig i følge vejrudsigten, og kunne man så ikke bare lukke op om morgenen og lukke igen til aften ?
Det er sgu ikke blevet bedre med service i Kolding efter den gamle pantefoged blev skiftet ud i efteråret.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
HOs billede

File 9663

Christian von Leck Østergaards billede

Ikke for at vade i det, vi har fået vand! Også i vandslangerne på broen.

HOs billede

HELLER INGEN VAND I DAG PGA. FARE FOR FROST

 

Nå Christian - jeg syntes ellers det går helt godt Smile

Rene Hornshøjs billede

Tja jeg er jo pladsmand i Haderslev og vi har vand og slanger på plads, så HO kom du ned til mig, så skal jeg sørge for at der er styr på det og vand i hanen. Smile

oems billede

I Vejle også OK.

Der var både vand og el.

Men man står i en mudderpøl fordi havnen bygges om til den store guldmedalje. Det sviner aht. og man slæber det op i båden igen og igen.

Krakas billede

Ho, du skal da bare sige at du betaler alle reperationer på vandinstallationerne hvis der kommer frost, så åbner han sikkert. Næsten alle vandrør i havnene er af plastic så der sker ingenting med rørene, måske skubber isen en samling eller en hane af, det koster lidt vand men kan blot løsnes og skrues fast igen.
Spørg lige hvad en havneplads koster i Haderslev, det kan være du kan spare så meget at du får råd til en klubstander ;oD

HOs billede

Sikke noget sludder - hvor meget frost ser du på udsigten for den kommende uge - derimod varsler de frost næste weekend. er der så stadigvæk lukket - vi kan opleve frost helt hen i juni måned - så gæstesejler, blev væk hvis vil have bro med vand.
Hvorfor har alle andre havne så åbent for vandet ?

Krakas billede

Det er da fordi der er nogen der har sagt at hvis der kommer frostskader (som der jo ikke gør) så skal vi nok betale. Vejrudsigten lovede også sol i dag men vi fik regn. Havnefogeden har jo ondt i ???, og så plejer der at komme frost. DMI's vejrudsigter passer aldrig før dagen efter.

HOs billede

Du får ret - og jeg får fred

Christian von Leck Østergaards billede

Ha ha næppe!

Krakas billede

Jeg synes ikke det er OK at hænge en havnefoged ud her på siden når man er så aktiv en skribent som HO. Man kan have forskellige meninger om hvor "farligt" det er med hensyn til frost, men havnefogeden har måske dårlige erfaringer fra tidligere. Det sker at plasticmuffer langsomt bliver skubbet fra hinanden af frost, måske over flere år, og pludselig skal der kun ganske lidt frost til for at de spinger fra hinanden og vandet fosser ud af klubkassen.
Så du fik desværre ret Chrstian ;oD.

HOs billede

Kraka - du får ret - og jeg får fred.

Krakas billede

Ha,ha næppe !

Annonce