Sponsor til sejlnet app - ideer søges

maskinmesterens billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Kære sejlnet venner,

På sejlnet har vi rigtigt meget lyst til udvikle mere på tingene. Det er faktisk en af Trines oprindelige tanker med sejlnet, at det skal være et sted i konstant teknisk udvikling. En anden tanke var at brugen af sejlnet skal være helt gratis. Gratis betyder jo som bekendt at en anden betaler, så vi har brug for en sponsor/samarbejdspartner til at komme videre. Denne sponsor til tilgengæld få sit brand på appen, og blive set hver sommer af tusindevis af danske sejlere.

Havneguiden appen har været en stor success og er downloaded mange tusinde gange allerede - og vi synes selv at vores havneguide app, er den bedste der findes over danske havne. Men den kan sagtens blive bedre. Det kræver assistance fra professionelle, og det koster penge. Driften af servere etc koster penge. Der er rigtigt mange muligheder i teknikken, og det er kun fantasien og gysserne der sætter grænser.

Appen er 100% afhængig af de input som appens brugere (det er dig) ligger ind i havneguiden. Derfor skal appen selvfølgelig være fri tilgængelig og gratis for brugerne, det siger sig selv.  Så vi håber at sejlnets brugere (som sædvanligt) kan hjælpe med ideer til hvem der kunne være en potientiel sponsor, og hvordan dette skal skues sammen. Har du en personlig kontakt der kunne være interessant, bedes du kontakte mig direkte.

Hvem kunne have interesse i at få deres navn på ?

mvh Maskinmesteren

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Allan Stenders billede

Hvad med FLID - Foreningen af Lystbådehavne I Danmark?

Allan Lavridsens billede

Kender du nogen der ?

Allan Stenders billede

Nope Sad

Allan Stenders billede

Allan: ring evt. på 20290241 eller send en personlig besked.

Allan Lavridsens billede

will do Smile

Annonce